ios 8 banner wwdc

iCulture peilt: Hoe zijn jouw ervaringen met iOS 8?

Nu iOS 8 een paar dagen beschikbaar is, zijn we benieuwd hoe het bevalt. Ben je nog steeds bezig met de installatie, zijn er problemen of juist niet? Vul de poll in!

ios 8 banner wwdciOS 8 staat inmiddels al een paar dagen op de iPhones en iPads van veel iCulture-lezers. Daarom zijn we benieuwd: wat zijn jouw ervaringen met iOS 8? Heb je bewust nog even gewacht, of ben je al een paar dagen wanhopig bezig om alles goed werkend te krijgen? Of doken er pas na de installatie problemen op? Zo is het vaste prik om na grote iOS-updates te klagen over batterijduur. Maar er zijn ook tal van kleine ergernissen. Zo melden lezers ons dat Instagram regelmatig crasht en dat het niet meer mogelijk is om offline webpagina’s te lezen via de Safari-leeslijst. Iemand anders meldde ons, dat de woordenboekenapps van Van Dale niet meer werken onder iOS 8. Iemand raakte door iOS 8 alle trefwoorden kwijt, waarmee je supersnel teksten kunt typen.

Uiteenlopende ervaringen met iOS 8

icloud-controle-misluktOok op de redactie hadden we wat wisselende ervaringen met iOS 8: zo kan ik zelf opeens geen nieuwe apps meer kopen, omdat de tweestapsverificatie opeens geen sms’je meer stuurt. De enige oplossing is om tweestapsverificatie weer uit te zetten… maar ja, het was de bedoeling om het aan te zetten, zodat je account veiliger is. Ook kun je problemen hebben met crashende apps, toestellen die trager zijn geworden en mensen die dagenlang zitten te wachten tot hun back-up volledig is teruggezet. Er zijn mensen die opeens problemen hebben met Wi-Fi-netwerken, of mensen die opeens geen back-ups op iCloud meer kunnen maken (zie screenshot). We krijgen het idee na een blik op de redactiemailbox dat er heel erg veel verschillende grote en kleine klachten zijn.

Maar misschien snap je helemaal niets van al dat geklaag omdat bij jou alles als soepel verliep en je iPhone op iOS 8 nu als een zonnetje draait. Ook dat horen we natuurlijk graag in onze poll.

Is de poll niet goed zichtbaar, vul dan in via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2014, 14:28
Categorie iOS
Onderwerpen ervaringen, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.