Boxer mail agenda

Mailapp Boxer opent aanval op Outlook met ingebouwde agenda

Mailapp Boxer heeft een bekend uitziende functie gekregen. De app heeft nu een agenda-tabblad, net als in Outlook voor iOS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Boxer mail agendaHet is misschien wel één van de handigste functies in Outlook voor iOS: het ingebouwde agenda-tabblad. De ontwikkelaar van Boxer is zich daar ook heel goed van bewust en heeft precies dit in zijn eigen mailapp geïntegreerd. Je hebt hierdoor vanuit Boxer voortaan toegang tot je agenda, waardoor je makkelijk vanuit je mail een afspraak kunt maken.

Boxer gebruikt de lokale agenda van je iPhone, maar heeft ook toegang tot bijvoorbeeld Activesync voor Exchange. Later wordt er ook ondersteuning voor Google Calendar en CalDav toegevoegd aan de app.

De update voor Boxer voegt de agenda toe in een speciaal tabblad. Hierdoor kun je met één tap je afspraken zien. Vanuit een e-mail kun je ook afspraken maken, zodat je de agenda niet speciaal hoeft te openen.

Boxer was één van de vele mailapps die in de App Store verscheen na het succes van Mailbox. Na een korte periode van stilte is er weer een opmars aan leuke mailapps op de iPhone. Readdle bracht onlangs bijvoorbeeld Spark uit, een e-mailapplicatie die je volledig naar eigen smaak kunt aanpassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2015, 10:04
Categorie Apps
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.