Blendle Trending icon

Blendle krijgt verbeterde layout op iPad

De app van Blendle werkt voortaan beter op de iPad. Artikelen worden beter in kaarten weergeven en openen op een compleet nieuwe pagina.

Blendle Trending iconDe iOS-app van Blendle moet voortaan beter op je iPad werken. Een update zorgt ervoor dat artikelen nu in kleinere kaarten worden getoond, waardoor er beter gebruik wordt gemaakt van de schermgrootte. Tap op een artikel en deze wordt in een nieuw venster geopend. Een nieuwe knop laat je makkelijk artikelen toevoegen aan je leeslijst.

Je ziet nog steeds evenveel artikelen in portretmodus, maar de smallere kaarten zorgen ervoor dat je meer van een volgend artikel in beeld krijgt. Een geopend artikel wordt voortaan afgesloten met een kruisje, waarmee de pijltjesknop linksboven is vervangen. Een subtiele wijziging, die ervoor zorgt dat Blendle’s gebruikerservaring logischer aanvoelt. Een artikel verschijnt duidelijk bovenop het overzicht, waardoor er een gevoel van diepte ontstaat.

Blendle iPad artikel Blendle iPad overzicht

De app-update voor Blendle verschijnt een maand na de grote 2.0-update, waarin Blendle een compleet redesign introduceerde. Dit herontwerp wordt vandaag nog eens voor de iPad verfijnd. De Blendle-app verscheen in februari dit jaar in de App Store, waarna de app zijn eerste iPad-update in maart kreeg.

Blendle is ook op de iPhone op een aantal fronten aangepakt. Artikelen zijn iets sneller leesbaar nadat je ze hebt geopend. De tijdlijnen in de app zijn ook een beetje gehusseld: ‘Mijn Blendle’ komt nu bovenaan te staan. Wil je een artikel snel sluiten? Dan kun je voortaan van onderaan het scherm over je iDevice vegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2015, 10:03
Categorie Apps
Onderwerp blendle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.