Flashout 3D: razendsnel iPad-racespel tijdelijk gratis

Het snelle iPad-racespel Flashout 3D is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar.

Flashout 3DHet iPad-racespelletje Flashout 3D is vandaag gratis in de App Store te downloaden. In Flashout rijd je met een halsbrekend tempo in een zwevende sci-fi-wagen, terwijl je van de weg snelheidsboosts en wapens oppikt. De game lijkt hevig geïnspireerd op WipEout, een soortgelijk spel dat al sinds de eerste Playstation op Sony-spelcomputers verschijnt.


Je moet het overigens niet erg vinden om in je uppie te gamen: Flashout 3D heeft een lange campagne die je kunt uitspelen om nieuwe wagens te ontgrendelen, maar van een multiplayermodus is nog niet sprake. De ontwikkelaar belooft deze sinds het verschijnen van de game in november 2012 al toe te voegen. Zo wordt er ook al een tijdje een speciale 3D-modus belooft, waarmee je het spel op een 3D-televisie kunt spelen.

Hoe lang Flashout 3D precies gratis zal zijn, is nog niet duidelijk. Een reden voor de afprijzing geeft de ontwikkelaar namelijk niet. Kijk daarom goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je de downloadknop indrukt.

Downloaden: Flashout 3D (gratis, normaal €2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 februari 2013 om 16:13
Onderwerpen
,
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.