Bose Sounddock levert problemen bij iPhone

De Bose Sounddock blijkt in combinatie met de iPhone vreemd gedrag te vertonen: het scherm gaat flikkeren en de iPhone wordt onbruikbaar. Gelukkig lijkt Bose soepel te zijn met het omruilen en repararen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Bose SounddockOudere modellen van de Bose SoundDocks blijken problemen op te leveren bij het gebruik in combinatie met de iPhone. Verschillende gebruikers op MacMyiFone en MacRumors melden dat de iPhone vreemd gedrag vertoont: het scherm begint te flikkeren en daarna is de iPhone helemaal niet meer te gebruiken. En het blijkt daarbij niet om een paar geïsoleerde gevallen te gaan.

Mocht je zo’n Bose Sounddock bezitten, dan is er nog geen reden tot wanhoop: een gebruiker meldt dat Bose de Sounddock gratis heeft omgeruild en ook de reparatiekosten van de IPhone voor haar rekening heeft genomen. Mocht je van plan zijn om een van de vele iPod-docks of -speakersystemen te kopen, dan is het altijd slim om vooraf te controleren of het systeem goed in combinatie met de iPhone werkt. Andere punten waarop je zou kunnen letten is de vraag of de iPhone zich in flightmode moet bevinden wanneer je de speakers wilt gebruiken. En daarnaast is het handig als je de iPhone ook liggend in de dock kunt plaatsen. Bij de Bose Sounddock is beide niet het geval.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 18:48
Categorie iDevices
Onderwerpen bose, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.