Hay Day verbetert rangwijzigingen en het bootklassement

Het verslavende boerderijspel Hay Day voor iPhone en iPad heeft het bootklassement verbeterd en verhelpt fouten in ranglijsten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Hay Day iPad iPhone header updateHet mateloos populaire Farmville-achtige spelletje Hay Day op de iPhone en iPad heeft een nieuwe update gekregen die keuzes van vorige versies van het spel bijschaaft. Met name aan de rariteiten van rangen van spelers is gesleuteld. Voortaan is 999 de maximale rang die wordt weergegeven, ook al kan je nog hoger klimmen in rang. Ook zijn de scores in je vriendenlijst voortaan gebaseerd op het bootklassement van je vrienden en niet langer het algemeen klassement. Het bootklassement is nog belangrijker dan na de introductie ervan.

Als een vriend je passeert in het bootklassement, krijg je dat nu prominent te zien in een melding met profielfoto bovenaan het klassement. Daarnaast is er ook inhoudelijk meer gewicht gelegd op het maken en leveren van boten. Het aantal verzoeken voor hulp dat kan worden uitgestuurd bij bootbestellingen is verhoogd verlaagd naar drie per boot, en het aantal diamanten dat je nodig hebt om de vaart van een boot te versnellen is eveneens verlaagd. Het accent op boten mag onverlet toch een beetje vreemd worden genoemd, gezien Hay Day verder vooral een game is waarin je je boerderij zover mogelijk uitbreidt en beheert.

Hay Day screenshot iPhone iPad

De ondersteuning van Hay Day van ontwikkelaar Supercell is nog lang niet afgelopen, wordt duidelijk aan de update-omschrijving in de App Store. Daarin moedigt Supercell gebruikers aan fanatiek ideeën en suggesties aan te blijven leveren voor het spel. Als een van de meest opbrengende spellen op de iPhone en iPad en meer dan 22.000 recensies in alleen al de Nederlandse App Store, lijkt er geen maat te staan op het succes van Hay Day.

Downloaden: Hay Day (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2013, 14:24
Categorie Games
Onderwerpen farmville 2, hay day

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.