Gamelofts Farmville-kloon Green Farm nu in de App Store

Gamelofts variant op Farmville, Green Farm, is verschenen op de iPhone, iPod touch en iPad. In het spel moet je een boerderij met allerlei opsmuk succesvol maken en dat doe je samen met vrienden op Facebook.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Green Farm iPhone screenshot schone energieGameloft heeft Green Farm zonet uitgebracht als universele app voor de iPhone en iPad. Green Farm is een Farmville-achtig spel waarvoor je een Facebook-account nodig hebt om het te kunnen spelen. In het spel bouw je een boerenbedrijf op door gewassen te oogsten. Als dat succesvol gaat, kun je het boerenbedrijf uitbreiden met nieuwe werkzaamheden en kun je het decoreren met allerlei verfraaiingen.

Green Farm is gratis en is al langer te spelen op Facebook zelf. De uitwisseling met vrienden die het spelen heeft een belangrijke rol in Green Farm. Je kan vrienden cadeau’s schenken, je kan cadeau’s ontvangen, je kan vrienden helpen met het onderhouden van hun plantage en je kan bij hun boerderijen op bezoek. Er zijn zelfs mini-spellen voorhanden om samen te doen.

Green Farm is een game die je graag aan zich verbindt. Als je elke dag terugkomt in het spel, krijg je een beloning. Elke dag weer. Als de tijd rijp is om je groenten en vruchten te plukken, krijg je daar een push-notificatie voor en ook updates met nieuwe goodies en uitbreidingsmogelijkheden blijven komen. Er is zelfs een loterij waar je dagelijks aan mee kan doen. Weet dus waar je aan begint als je Green Farm op de iPhone, iPod touch of iPad installeert.

Downloaden: Green Farm (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 21:16
Categorie Games
Onderwerpen boerderij, farmville 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.