Hay Day op iPhone krijgt update: machines beheren en meer prestaties

Het populaire bouwspel Hay Day voor de iPhone en iPad heeft een update gekregen met machines beheren, nieuwe prestaties en decoraties.

Hay Day iPhone boerderij bouwenHay Day is momenteel misschien wel het grootste sluipende succes van de App Store. Het bouwspelletje kwam een half jaar geleden in betrekkelijke anonimiteit uit als de zoveelste Farmville-variant, maar intussen is het spel razend populair. De game, waarin je een boerderij beheert en uitbreidt, is nu voorzien van een update die de management-mogelijkheden verder uitdiept. Zo kan je nu machines beheren om sneller goederen te produceren.

Hay Day zaken doen iPhoneHay Day lijkt erg veel op Farmville maar giet het concept in een leuke, cartooneske stijl. Je verbouwt niet enkel gewassen maar schraapt ook het spek van een varken en verhandelt je goederen met virtuele buren. Het beheren van machines is de volgende stap om je mee bezig te houden. Daarnaast kan je Tom en de bootbestellingen beter in de gaten houden dankzij de toevoeging van nieuwe meldingen. Dat neemt je juist weer wat werk uit handen: het bespaart een paar drukken ter controle.

Verder zijn er nieuwe prestaties – missies zo je wilt – toegevoegd aan Hay Day, die bijdragen aan nieuwe vaardigheden. En daarmee kan je weer sneller nieuwe missies aannemen en voltooien. Ook is er een snoepmachine toegevoegd waarmee je verschillende delicatessen kan maken, en zijn er nieuwe decoraties voorhanden om je boerderij mee op te leuken.

Hay Day dieren in de wei iPhoneHay Day voor de iPhone en iPad heeft een gemiddelde waardering van 4,5 sterren op 15.175 beoordelingen in de Nederlandse App Store. Ontwikkelaar Supercell heeft nog een andere grote hit die eveneens langzaam op gang kwam: Clash of Clans. Beide apps scoren hoog in Apple’s lijst met meest opbrengende iOS-apps. In een artikel van vanochtend leggen we uit hoe je dure in-app aankopen kan voorkomen.

Downloaden: Hay Day (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 15:20
Categorie Games
Onderwerpen farmville 2, freemium, hay day

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.