Flick Golf is Apple’s gratis App van de Week

Elke week wijst Apple een App van de Week aan, die je zeven dagen lang gratis kunt downloaden. iPhoneclub kwam Flick Golf al voorbij in de rubriek ‘Tijdelijk gratis’, maar we willen ook bezitters van een iPad nog even erop attenderen. Flick Golf is namelijk anders dan gebruikelijke golfgames. Je bepaalt met een veegbeweging niet […]

flick golf ipadElke week wijst Apple een App van de Week aan, die je zeven dagen lang gratis kunt downloaden. iPhoneclub kwam Flick Golf al voorbij in de rubriek ‘Tijdelijk gratis’, maar we willen ook bezitters van een iPad nog even erop attenderen. Flick Golf is namelijk anders dan gebruikelijke golfgames. Je bepaalt met een veegbeweging niet alleen de richting en de slagkracht, maar ook de spin en het stuitergedrag. Je speelt niet een volledige baan met meerdere holes, maar wisselt van locatie terwijl je punten verzamelt voor de cup.

De score is afhankelijk van de locatie waar de bal landt. In de timed mode probeer je zoveel mogelijk ballen te slaan in een bepaalde tijdseenheid. In career mode moet je in negen slagen zoveel mogelijk punten scoren. Flick Golf probeert dus niet een realistisch golfspelletje te zijn, maar probeert het wat makkelijker en leuker te maken. Je hoeft bijvoorbeeld niet na te denken over het kiezen van de juiste clubs.

Downloaden: Flick Golf HD (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iPad, iOS 3.2+)
Ook verkrijgbaar: Flick Golf (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 3.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2012, 22:18
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.