BookBook aangepast voor iPad 2: bescherm je iPad met een oud boek

TwelveSouth heeft de BookBook-case voor de iPad aangepast voor de iPad 2. De boekencase is beschikbaar in bruin en rood en geeft je het uiterlijk van een oud boek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

bookbookBookBook is een iPad-case, die eruit ziet als een oud boek. Er is nu een nieuwe versie op de markt gekomen, die zowel voor de iPad 1 als de iPad 2 geschikt is. De case is bovendien te gebruiken als een bureauhouder, waarbij de iPad op z’n kant staat op je bureau. BookBook kost $69,99 en wordt gemaakt door TwelveSouth. Aan de binnenkant is de case voorzien van fluweelachtig materiaal, met lederen hoekpuntjes en een brede elastieken band die de iPad op z’n plaats houdt. De buitenkant van de case is gemaakt van verstevigd materiaal. Je sluit de case met twee ritssluitingen, waarbij je ook een opening vrij kunt laten om oordopjes of een laadkatel te kunnen gebruiken.


Momenteel is BookBook behalve in de bruine kleur ook te krijgen in een felrode versie. Fabrikant TwelveSouth brengt nog meer handige accessoires voor de iPad op de markt, zoals de BookArc (een bureauhouder) en de Compass (een houder in de vorm van een kompas).

bookbook boekenplank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 14:30
Onderwerp
Categorie
Accessoires
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.