Bloomberg publiceert documentaire over Apple-topman Steve Jobs

Bloomberg heeft vanavond de 48 minuten durende documentaire 'Game Changers: Steve Jobs' gepubliceerd, waarin vrienden, (oud)-collega's en zakenpartners de vele facetten van het leven van de Apple-topman voor het voetlicht brengen.

Steve JobsBloomberg heeft vanavond de 48 minuten durende documentaire Game Changers: Steve Jobs gepubliceerd, waarin vrienden, (oud)-collega’s en zakenpartners de vele facetten van het leven van de Apple-topman voor het voetlicht brengen. Aan bod komen onder meer zijn leiderschaps- en managementstijl en creatieve denkproces. Jobs wordt door velen gezien als dé drijvende kracht achter Apple en als hoofdverantwoordelijke voor het succes van het bedrijf. Toch staat hij ook bekend als een genadeloze directeur, die zijn werknemers precies zegt waar het op staat.

In de documentaire komen interviews aan bod van Apple’s mede-oprichter Steve Wozniak en voormalig Apple-CEO John Sculley, die eerder zijn aanstelling als CEO nog de ‘grootste fout’ noemde die het bedrijf ooit is begaan. Ook journalist en ondernemer Michael Moritz, Dreamworks CEO Jeffrey Katzenberg en oud-Apple-medewerkers Guy Kawasaki en Robert X. Cringely mogen hun zegje doen over de Apple-topman.

Bloomberg Game Changers is een nieuwe serie documentaires die een kijkje in het leven geven van de hedendaagse meest invloedrijke personen in de technologie, financiën, politiek en cultuur. Dit is de tweede aflevering. In de eerste aflevering stond Mark Zuckerberg, oprichter en CEO van social networking-site Facebook, centraal.

Video: Bloomberg Game Changers: Steve Jobs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2010, 22:38
Categorie Apple
Onderwerpen apple, bloomberg, documentaire, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.