Witte iPhone 4 gesignaleerd in New York, eigenaar legt vertraging uit

In New York is een witte iPhone 4 gesignaleerd, waarvan de eigenaar mogelijk een antwoord heeft op de vraag waarom het toestel nog steeds niet verkrijgbaar is.

Witte iPhone 4De witte iPhone 4. Veel mensen willen ‘m, maar het toestel is nog steeds niet verkrijgbaar. En waarom dat zo is weet eigenlijk niemand. Afgelopen juli kwam Apple met een officiële verklaring dat het toestel pas ‘later dit jaar’ verkrijgbaar zou zijn, terwijl er eerder nog gesproken werd over de tweede helft van juli. De officiële oorzaak van deze vertraging moet volgens Apple gezocht worden bij de productie van de witte iPhone 4. Die zou lastiger zijn dan door het bedrijf is voorzien. Sinds vandaag circuleren op het internet berichten dat de witte iPhone 4 in New York is gesignaleerd en het verhaal wat daarbij hoort is op z’n minst interessant te noemen.

De website Pocket-lint signaleerde de witte iPhone 4 in een lift op weg naar een persbijeenkomst in New York en maakte daarvan een aantal foto’s. Pocket-lint vroeg de eigenaar van het toestel hoe hij aan een witte iPhone komt, terwijl de rest van de wereld nog altijd moet wachten. De man, die niet met naam en toenaam genoemd wilde worden, zou tegenover de website verklaard hebben dat hij het toestel van een vriend heeft gekregen die bij Apple werkt.

Apple zou volgens de man ‘zwemmen in de witte iPhone 4’s’ op haar hoofdkantoor in Cupertino. Het bedrijf zou problemen hebben om bij alle onderdelen – die van twee verschillende leveranciers uit Azië afkomstig zijn – de witte kleur gelijk te krijgen. Het wit van de homeknop zou niet overeenkomen met de witte kleur van de behuizing aan de voorzijde van het toestel.

Het lijkt er dus op dat Steve Jobs’ perfectionisme het bedrijf nu parten speelt. Apple is namelijk niet blij met het uiterlijk en legt de toestellen dus liever nog niet in de handen van de consument. Het is dan ook nog maar de vraag of Apple haar zelf gestelde deadline van eind dit jaar gaat halen. Eerder deze week meldde Tweakers.net na het raadplegen van de website van BelCompany dat deze witte iPhone 4-variant mogelijk pas begin 2011 verkrijgbaar zal zijn.

Foto’s afkomstig van Pocket-lint

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2010, 22:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.