Blendle 17+

Lees kranten en tijdschriften

Blendle

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met Blendle heb je toegang tot de beste journalistiek uit binnen- en buitenland.

Iedere dag kiest onze onafhankelijke redactie stukken uit die bij je leesvoorkeuren passen, of kies zelf wat je leest: je hebt onbeperkt toegang tot een aanbod van meer dan 1000 nationale en internationale kranten en tijdschriften. Zoals Quest, Quote en LINDA. Maar ook The Economist, The Guardian en Vogue.

Naast lezen, kun je met Blendle Audio ook artikelen beluisteren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws terwijl je onderweg bent of verdiep je in ijzersterke achtergrondverhalen tijdens het sporten.

Blendle is de eerste maand helemaal gratis, zodat je het eerst rustig kunt proberen. Op Blendle zie je nooit advertenties!

=======================

MAAR WAT KRIJG IK DAN PRECIES?

• Onbeperkt tijdschriften lezen - Blader door je favoriete tijdschriften, tientallen toptitels zijn beschikbaar. Blader of scroll door complete jaargangen.

• Dagelijks artikeloverzicht - Iedere dag 20 verhalen die aansluiten bij je leesvoorkeuren. Mét een aanbeveling waarom wij denken dat dit artikel de moeite waard is. Beschikbaar in de app, maar ook als nieuwsbrief. Als je wilt, ontvang je ook Engelstalige stukken uit bijvoorbeeld The Economist en TIME.

• Luister naar artikelen - Drie keer per dag maken we een audioshow met de opvallendste verhalen. Altijd voorgelezen door échte voorleesstemmen. Én een verhaaltje voor het slapengaan!

• Lees offline - download artikelen of complete bladen. Zo kun je blijven lezen zonder internetverbinding.

• Doorzoek het archief - Meer dan drie miljoen artikelen zitten in ons archief. Zoek op titel, auteur, rubriek of zoekwoord.

• Leeslijst - Nu geen tijd om een artikel te lezen? Zet ‘m op je leeslijst om ‘m altijd bij de hand te hebben. Je leeslijst kun je ook op de website raadplegen.

=======================

WAT ZEGGEN MENSEN OVER BLENDLE?

Arjan: “De laatste weken luister ik op de fiets veel naar Blendle Audio en kom ik goed geïnformeerd aan op mijn werk. Dat is een mooie start van de dag!”

Evelien: “Leuke manier om artikelen uit mijn interessegebied uit verschillende bladen op deze manier te kunnen lezen.”

Boudewijn: “De keuze van de artikelen is altijd interessant voor mij. En omdat ik veel in het buitenland zit is dit voor mij een goede manier om op de hoogte te blijven van het nieuws (en achtergrondinformatie) uit Nederland.”

===

De eerste maand is Blendle Premium gratis, daarna kost Blendle 9,99 per maand. Opzeggen kan op ieder moment.

Nieuw

Versie 10.3.4

We lanceren een volledig vernieuwd Blendle met meer dan 1000 (internationale) kranten en tijdschriften, nieuwe features zoals een nieuwsfeed en offline lezen en dat allemaal in een nieuw jasje.
De afgelopen 10 jaar bestormden we het medialandschap met een app die journalistiek voor iedereen toegankelijk maakt. We innoveerden met persoonlijke nieuwsbrieven, Blendle Audio en onbeperkt te lezen tijdschriften en groeiden van 80 naar 80.000 gebruikers. En nu is het tijd voor iets nieuws.
De komende dagen leggen je uit hoe je het beste uit je nieuwe app haalt. Maak je klaar voor een onbeperkt veel leesvoer uit Nederland, Engeland, Frankrijk en meer.

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
1,7K beoordelingen

1,7K beoordelingen

Basalias ,

Met premium krijg je minder

Ik heb nog nooit een app meegemaakt die je met een premium abonnement minder opties geeft. Waarom kan ik geen kranten meer inZien... dat was mijn reden om Blendle te gebruiken...

hanneke groenteman ,

Irritant

Het lukt me niet om via de nieuwe Blendle te bladeren door bladen en Mn eigen interesse te volgen. Nu krijg ik een blendle selectie. Irritant! Hier ga ik niet mee door. Opzeggen zodra het kan na inschrijving

hansis55 ,

Tegenvaller

Heb mijn tegoed omgezet naar proefperiode Premium. Ondanks dat ik er moeite mee heb dat iemand voor mij beslist wat ik wil/moet lezen.
De eerste indruk is niet best je krijgt erg weinig (artikelen) voor je geld. Ook mis ik tijdschriften waar ik regelmatig artikelen uit las. De kranten zijn helemaal verdwenen want er wordt voor mij besloten wat ik moet lezen..
Ik maak mijn proefperiode af en ik denk zomaar dat het daar bij blijft. Jammer😕 het bladeren in krant/tijdschrift vond ik echt veel beter dan bepaal je zelf wat je wilt lezen....

App-privacy

De ontwikkelaar, Blendle, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Tijdschrift.nl
Tijdschriften en kranten
DG - Digitale Krant
Tijdschriften en kranten
Libelle.nl
Tijdschriften en kranten
iKiosk - Ihr digitaler Kiosk
Tijdschriften en kranten
DVHN nieuws
Tijdschriften en kranten
De Stentor - Digitale krant
Tijdschriften en kranten