QBracelet-2

Stijlvolle armband verbergt iPhone-oplader

De QBRacelet is een stijlvolle iPhone-accu met Lightning-aansluiting, verborgen in een modieuze armband.

QBracelet-3Een externe accu kan van essentieel belang zijn als je de iPhone onderweg wil opladen, maar daar komt een fundamenteel probleem bij kijken: je moet deze batterij wel op één of andere manier met je meedragen. We hebben eerder al geschreven over sleutelhangers en speciale cases om dit probleem op te lossen, maar nu is er ook de QBracelet. In deze stijlvolle armband zit een accu met Lightning-connector verborgen.

In de QBracelet zit een accu met een capaciteit van 1160mAh – volgens de makers genoeg om een iPhone 5s met 60 procent op te laden. De Lightning-poort in de armband kan rechtstreeks op de iPhone worden aangesloten, waardoor je geen losse iPhone-kabel nodig hebt zoals bij andere opladers.

QBracelet fotoMet een prijskaartje van 80 dollar is de QBracelet wat duurder dan andere accu’s met een vergelijkbare capaciteit. Omgerekend kost de armband 60 euro, hetzelfde bedrag wat een accu met maar liefst 15.600mAh op het moment kost in iCulture Deals. Maar bij de QBracelet betaal je ook niet voor alleen de capaciteit: deze armband is naast een oplader ook een mode-item. Je bestelt hem op de site van Q Designs.

Via The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2014, 15:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.