omkeerbare Lightning usb kabel onofficieel

Accessoiremaker verkoopt nu al omkeerbare usb-kabel voor iPhone

Accessoiremaker Truffol heeft nu alvast een omkeerbare Lightning-kabel voor de iPhone uitgebracht. De kabel is alleen niet gecertificeerd.

omkeerbare Lightning usb kabel onofficieelTerwijl het ene na het andere gerucht wijst op een omkeerbare usb-aansluiting op de nieuwe iPhone-kabel, heeft accessoiremaker Truffol er gewoon zelf eentje gemaakt. Deze Lightning-kabel voor de iPhone heeft exact de usb-aansluiting die we in eerdere foto’s van Apple’s productieketen zagen. Je kunt de kabel op twee manieren in een usb-poort steken, waardoor je hem niet langer op een specifieke manier hoeft te draaien.


De omkeerbare iPhone-kabel van Truffol is niet duur: voor slechts 10 dollar haal je hem al in huis. Verzending naar Nederland of België is gratis, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor mogelijke douanekosten. De lage prijs voor de kabel komt wel met een nadeel: de omkeerbare Lightning-kabel is niet door Apple gecertificeerd. Er bestaat dus een kans dat hij niet werkt met je iPhone of iPad.

Inmiddels zijn er meerdere foto’s en een video van Apple’s eigen vermeende usb-kabel opgedoken. In een eerder artikel hebben we Apple’s plannen met het iPhone-snoer uitgebreid besproken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2014, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen lightning, usb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.