Binder Case maakt van je iPhone een notitieblokje

De Binder Case is een Japanse uitvinding, waarbij een klembord op een iPhone-case is aangebracht. Zo kun je visitekaartjes, tickets, papieren zakdoekjes of een notitieblokje altijd bij de hand hebben.

iphone binder case japanAls je een iPhone op zak hebt, is een schrijfblok niet meer nodig. Je hebt immers de Notitie-app en talloze teksteditors waarmee al je notities meteen digitaal zijn. Toch kan het soms handig zijn om gewoon iets op papier te noteren. De Binder iPhone-case biedt dan uitkomst: deze hardcase is aan de achterkant voorzien van een stevige klem, zodat je een notitieblok of een stapel papieren zakdoekjes mee kunt nemen.

De case is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, met horizontale of verticale klem en in zwart of zilverkleur. Voor ca. 20 dollar koop je de case, die geschikt is voor de iPhone 4 en 4S. Opsturen naar Europese landen kost $15,90 dus is het aan te raden om meteen meerdere cases voor vrienden te bestellen. Je zult zelf moeten zorgen voor een memoblok en de fabrikant waarschuwt ervoor dat je niet te dunne objecten moet vastklemmen. Een concertticket, parkeerkaartje of ander waardevol papier kan gemakkelijk wegglijden, dus is het beter om te kiezen voor een stapel visitekaartjes of papieren zakdoekjes. De case beschermt meteen ook de achterkant en de zijkant van je telefoon. De case meet 11,5 x 6,2 cm in beide uitvoeringen en is gemaakt van ADS en metaal. Natuurlijk gemaakt in Japan.

Nog interessanter zou het worden, als de Japanse winkelier Strapya een versie voor de iPad gaat uitbrengen, zodat de tablet als een ouderwets klembord gebruikt kan worden. Een alternatief is trouwens al uitgewerkt in een Kickstarter-project: de Clipboard+ zorgt ervoor dat je je iPhone op een klembord kunt bevestigen. Clipboard+ heeft nog vier dagen te gaan en heeft je steun hard nodig: van de 10.000 dollar die nodig is, is nog maar 7.000 dollar ingezameld.

clip board case iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 14:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, japan, klembord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.