Hana iPhone-case: steek je vingers in de neus van je iPhone

De Hana iPhone-case van P+G Design geeft je iPhone een neus, waar je vervolgens twee vingers in kunt steken om hem vast te houden.

Hana iPhone-caseEr zijn aardig wat iPhone-cases die het makkelijker maken om je iPhone stevig vast te houden met één hand. De nieuwe Hana iPhone-case van P+G Design is misschien wel de vreemdste die we tot nu toe hebben gezien. De achterkant van deze case heeft twee neusgaten waar je je vingers in kunt steken. Hierdoor kun je de iPhone met slechts twee vingers vasthouden, waarbij je aardig wat bekijks zult hebben.

Door je vingers in de neusgaten van de Hana-case te steken, hoef je je hand niet om de iPhone te krullen, wat handig kan zijn voor mensen die bang zijn dat ze bij normaal vasthouden een het GSM-signaal slechter ontvangen. Je kunt de iPhone vermoedelijk ook in een lichte hoek omhoog zetten, zodat je makkelijker een film kunt bekijken. Kopers zullen voor de mogelijke praktische voordelen waarschijnlijk wel hun neus ophalen, aangezien de case het vooral moet hebben van zijn ontwerp.

Je kunt de Hana-case bestellen bij P+G Design voor $13,80. Hij is verkrijgbaar in het blauw, groen en roze. Bestel je vanuit Nederland of België, dan moet je rekenen op minstens 8 dollar aan verzendkosten.

Hana iPhone case 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 13:30
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.