Belkin kondigt alvast TuneCast-accessoire voor iPhone OS 3.0 aan

Belkin gaat dit najaar de TuneCast Auto Live introduceren, een apparaat, die gebruikmaakt van iPhone OS 3.0 en de GPS-functie van de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Belkin TuneCast Auto Live
FM-ontvangers voor de iPhone zijn er genoeg. Wat de TuneCast Auto Live bijzonder maakt, is dat deze voor het eerst gebruikmaakt van een nieuwe iPhone-functie. Vanaf iPhone OS 3.0 is het voor accessoiremakers mogelijk om applicaties te maken, die externe apparatuur aansturen. Zo ook bij de TuneCast: deze wordt geleverd met de gratis iPhone-applicatie ClearScan, waarmee je de juiste radio-frequenties kunt vinden.

De TuneCast gebruikt de GPS-coördinaten van de iPhone om op de meest geschikte radiostations af te stemmen. Belkin is van plan om ook iets met aanbevelingen van andere gebruikers te gaan doen. De TuneCast Auto Live is niet alleen geschikt voor de iPhone; je kunt ‘m ook op een gewone iPod aansluiten, maar dan moet je wel met de hardwarebuttons de juiste frequenties kiezen. De ClearScan-applicatie zal dit najaar in de App Store te vinden zijn. Voor de TuneCast zelf moet je naar de winkel: hij kost $80.

belkin tunecast auto live

Meer info: Belkin

belkin tunecast auto live

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2009, 11:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, radio, tunecast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.