iculture-biz
iCulture Biz

Bedrijf zoekt App: 15 november 2011 in Eindhoven

Op 15 november 2011 kun je in Eindhoven terecht voor het Bedrijf zoekt App-event, een beurs en conferentie waarbij het ontwikkelen van apps voorop staat.

bedrijfzoektappOp 15 november kun je op de High Tech Campus in Eindhoven terecht voor het ‘Bedrijf zoekt App’-event. Bedrijven die plannen hebben om een app te ontwikkelen kunnen er terecht om te weten te komen hoe ze dat moeten aanpakken. Het evenement bestaat uit een vrij toegankelijke exporuimte, waar diverse aanbieders op het gebied van apps en appontwikkeling aanwezig zijn. Daarnaast is er een seminar, waar sprekers van VINT/Sogeti, Service2Media en Apple een praatje komen houden over het ontwikkelen van apps. In parallelsessies leer je meer over apps en security, overheid, bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg en sales/services.

Tegelijk vindt op 15 november ook het Appdev Event plaats, waar ontwikkelaars terecht kunnen voor het opdoen van technische kennis. Ontwikkelaars die al een product of app hebben ontwikkeld, krijgen in de pitchbox de mogelijkheid om 5 tot 10 minuten te pitchen. Dit gebeurt tweemaal per dag in de workshopruimte.

appdeveventHet gaat dus om twee evenementen, met twee verschillende doelgroepen. De doelgroep van het evenement zijn grote en kleine ontwikkelaars en studenten in IT. Het ‘Bedrijf zoekt App’-event heeft als doelgroep medewerkers uit het bedrijfsleven en bij de overheid, die zelf een app willen laten ontwikkelen. Het evenement wordt georganiseerd door Jakajima, uitgever van het telecomblad autoConnect. Zij organiseerden eerder evenementen over o.a. VoIP en navigatie.

Toegang tot de beurs en de workshops is gratis, het seminar kost 395 euro exclusief BTW.

Meer info:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2011, 21:43
Categorie Round-up
Onderwerpen beurs, evenement, iculture biz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.