BattSaver verlengt de batterijduur van je iPhone (jailbreak)

De jailbreak-applicatie BattSave verlengt de batterijduur van je iPhone onder iOS 5 of hoger door de draadloze ontvangers uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone batterijDe jailbreaktweak BattSaver belooft de batterijduur van je iPhone onder iOS 5 of hoger te verlengen, door stroomverbruikende antennes uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt. In sommige gevallen zou de batterijduur hierdoor worden verdubbeld. De tweak werd gemaakt door @xvolks, een ontwikkelaar die bevriend is met de befaamde jailbreaker @pod2g.


BattSaverBattSaver schakelt 3G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth en pushberichten uit wanneer je hier geen gebruik van maakt, om zo je batterijduur te verlengen. Er zitten een aantal handige trucs in de jailbreak-app, waaronder de mogelijkheid om 3G uit te schakelen zodra je met een Wi-Fi-netwerk bent verbonden. In een grafiek kun je batterijverbruik bekijken, zodat je een beter beeld krijgt van wanneer je veel stroom gebruikt.

Hoewel BattSaver volgens de ontwikkelaar in sommige gevallen de batterijduur van je iPhone kan verdubbelen, is het nog de vraag of iedereen zoveel uit de app zal halen. Omdat BattSaver de batterijduur verlengt door draadloze ontvangers in de iPhone uit te zetten, zul je er vooral baat van hebben als je veel met internet of Bluetooth-accessoires verbindt. De batterijduur tijdens bijvoorbeeld het spelen van een zware game wordt niet door de jailbreak-app verlengd.

BattSaver is verkrijgbaar in de Cydia Store voor $2,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 april 2013 om 14:59
Onderwerp
Categorie
Jailbreak
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.