Nano-simkaarthouder van volgende iPhone geclaimd door Franse website

NowhereElse heeft foto's van een kleinere nano-simkaarthouder voor de volgende iPhone. Ook hebben ze foto's van de nieuwe homeknop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

nano-sim-iphone5Over ruim een maand weten we hopelijk meer over de volgende generatie iPhone. Eén ding waar we in ieder geval op kunnen rekenen is de voortdurende stroom gelekte onderdelen, waarbij we vaak dezelfde geruchtensites zien langskomen. Net als voorgaande jaren zijn Apple.Pro en Makatakara weer van de partij en sluit NowhereElse.fr zich er traditiegetrouw bij aan. De Franse website claimt foto’s te hebben van de nano-simkaarthouder en de homeknop voor de volgende generatie iPhone.

In voorgaande jaren sloeg NowhereElse.fr de plank wel eens mis, bijvoorbeeld met een knalrode iPhone 3G of met gephotoshopte foto’s. Deze nieuwe foto’s van een nano-simkaarthouder zouden wel eens echt kunnen zijn. De Franse site heeft ook foto’s van de nieuwe homeknop. De simkaarthouder is kleiner, waardoor Apple de volgende generatie iPhone nog platter zou kunnen maken.

Apple zou volgens geruchten in de volgende iPhone al het nieuwe simkaartformaat gaan gebruiken, de nanosim. Die werd door de Europese organisatie ETSI gekozen als de nieuwe 4FF-standaard voor simkaarten. De nanosim is kleiner dan de huidige microsim, die Apple in de iPhone 4 en iPhone 4S gebruikt. Europese operators zouden al druk bezig zijn om nano-simkaarten te hamsteren, om klaar te zijn voor de volgende generatie iPhone. Bovendien zou Apple al bezig zijn om nano-simadapters te leveren aan telecomoperators. Het simkaartslot wordt daardoor ook kleiner en om te zorgen dat het langere 4-inch scherm de iPhone niet vele centimeters langer maakt zou Apple gekozen hebben voor een kleinere homeknop.

Meer info: NowhereElse (Franstalig)

bouton-iphone5-2

iphone5-nano-sim-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2012, 11:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, nano-sim, simkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.