base-winkel

Belgische provider BASE geeft klanten meer MB’s en EU-bundels

De Belgische operator BASE heeft abonnementen vernieuwd. Bij de duurste abonnementen krijg je nu meer belminuten en MB's voor Europese landen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

base-winkelDe Belgische provider Base heeft maandag nieuwe mobiele abonnementen geïntroduceerd. Die zijn vereenvoudigd in drie categorieën afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent: de provider maakt nu onderscheid tussen mensen die graag bellen, surfen of alles onbeperkt willen. Daarnaast hebben de duurdere abonnementen nu grotere databundels gekregen en is bij alle abonnementen 4G-toegang inbegrepen.

Om onbeperkt te kunnen bellen en sms’en heeft Base nu drie verschillende abonnementen, waarvan het goedkoopste abonnement (B-39) 39 euro per maand kost. Hierbij hoort een databundel van 3GB. De twee overige abonnementen (B-49 en B-59) bieden toegang tot een nog grotere databundel van 5GB en hebben ook bellen, sms’en en mobiel internet binnen Europa inbegrepen. Dit is in navolging op de B-Europe-abonnementen die Base eerder introduceerde. Hierbij rekent de provider geen extra kosten meer voor gebruik in het buitenland.

Drie bundel voor veelbellers

Voor wie vooral bellen zijn er voortaan drie abonnementen (B-9, B-19 en B-29). Afhankelijk van het abonnement kun je alleen in de weekenden bellen naar andere Base-klanten of ‘s avonds en in het weekend naar alle netwerken. Tevens hebben de abonnementen aparte belminuten variërend van 120 tot 300 minuten per maand. Ook met deze abonnementen krijg je toegang tot 4G, maar bij de twee goedkoopste abonnementen heb je dan wel een beperkte databundel van slechts 50 of 200 MB. Dat is eigenlijk te weinig om optimaal van 4G gebruik te kunnen maken.

  • B-29: van 500MB naar 1GB
  • B-39: van 2GB naar 3GB
  • B-49: van 4GB naar 5GB
  • B-59: verlaging van 6GB naar 5GB

Wie goedkoop uit wil zijn en toch veel wil internetten kan terecht bij de nieuw toegevoegde B-15 en B-25 abonnementen, die voorheen onder de namen BASE Check 15 en BASE Check 25 af te sluiten waren. De B-15 bundel bevat 150 belminuten, 1GB data en onbeperkt sms, terwijl de B-25 bundel geleverd wordt met 360 belminuten, 3GB data en eveneens onbeperkt sms.

Databundel voor Europa inbegrepen

Bij de twee duurste B-49 en B-59 krijg je onbeperkt sms en bellen. De B-49 en B-59 bundels worden niet meer geleverd met gratis Spotify Premium, maar zijn er wel op een ander punt op vooruit gegaan: je krijgt meer belminuten en data in Europese landen. Daardoor zijn de bundels interessanter geworden voor Belgen die vaak over de grens moeten. Bij de goedkoopste van de twee (€49) kun je nu 100 minuten bellen van of naar Europese landen en kun je bovendien gebruik maken van 100 sms-berichten en 100MB data over de grens. De duurdere bundel van B-59 kreeg uitbreiding naar 600 belminuten van en naar Europese landen, aangevuld met 600 sms-berichten en 600MB data.

Heb je een kleinere bundel, dan kun je extra MB’s bijkopen voor gebruik in Europa: 100MB kost €5, 500MB kost €15 en 1GB gaat je €25 kosten. Deze kun je toevoegen aan de normale abonnementen. Ook kun je nog Spotify Premium toevoegen aan de abonnementen (€7 per maand).

Onbeperkt ‘s avonds bellen

Base houdt enkele goedkope bundels (B-9 en B-19) die ongewijzigd zijn gebleven. Daarnaast is er een B-29 BASE bundel bijgekomen, waarmee je onbeperkt kunt bellen in de avonduren en in het weekend. Dit geldt voor telefoontjes naar alle netwerken binnen België. Overdag kun je 300 minuten bellen op werkdagen en je hebt 1GB data tot je beschikking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 13:16
Categorie Providers
Onderwerpen base, belgisch, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.