Bamboo Duo Pro: iPad-stylus met ouderwetse pen

De Bamboo Duo van Wacom is een stylus speciaal voor de iPad, met aan de achterkant een gewone pen. Hierdoor kun je hem gebruiken om ook op papier te schrijven.

Bamboo Stylus DuoWij waren eerder al te spreken over de Bamboo van Wacom, een stylus speciaal gemaakt voor de iPad. Een nieuwe versie moet ervoor zorgen dat je hem ook in je zak kunt steken wanneer je de iPad eventjes niet meehebt: de Bamboo Stylus Duo heeft namelijk aan de achterzijde een ouderwetse pen.

De Bamboo Stylus Duo is niet de eerste stylus met een ingebouwde pen, maar de Bamboo lijkt bij overwegend veel gebruikers goed in de smaak te vallen. Je moet voor dit model echter wel iets meer betalen dan voor alternatieven van andere merken: je betaalt voor een Bamboo Stylus Duo €39,90, terwijl bijvoorbeeld een soortgelijke stylus van Kensington €19,95 kost.

De Bamboo Stylus Duo zal vanaf mei 2012 verkrijgbaar zijn. Twijfel je nog over de aanschaf, dan kun je altijd onze review van een vorig model er op slaan. Beide lijken dezelfde geleidende punt voor het scherm te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 16:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen bamboo, stylus, wacom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.