Maak je Smart Cover stijlvoller met een laagje koffie

Toen iOS-ontwikkelaar Simeon Nasilowski koffie over zijn Smart Cover heen smeerde en wreef, bleek dat de cover er hierdoor verrassend fraai uit gaat zien. Op zijn site lees je hoe je hetzelfde kunt doen.

Smart Cover koffieiOS-ontwikkelaar Simeon Nasilowski wist koffiebonen slim te gebruiken om zijn lederen Smart Cover donkerder te maken. Het resultaat zorgt er niet alleen voor dat de vlekken op zijn Smart Cover verdwenen, maar ook dat hij er erg fraai uit begon te zien.

Nasilowski verfde zijn Smart Cover eerst een paar keer met koffie. Toen de cover een stuk donkerder was wreef hij er met een oude theedoek overheen, om vervolgens met gemalen koffiebonen het leer te bewerken. Hierdoor kreeg de cover de textuur die je in bovenstaande en onderstaande foto’s ziet.

Op het blog van Nasilowski kun je het proces helemaal teruglezen, mocht je geïnteresseerd zijn om je Smart Cover ook van een verse laag koffie te voorzien. Let wel op: voor dit experiment is de lichtbruine cover gebruikt. Deze kleur heeft al veel gemeen met koffie, waardoor het resultaat goed uit de verf kwam. Daarnaast vermoeden wij dat je een lederen cover moet gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Probeer je hetzelfde met een Smart Cover gemaakt van polyutheraan, dan verdwijnen de koffievlekken waarschijnlijk snel omdat het materiaal afwasbaar is.

Smart Cover koffie groot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 15:36
Categorie Accessoires
Onderwerp cover

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.