Bad Lip Reading video

‘Bad Lip Reading’ maakt parodie op Apple-keynotes [video]

Heb je zin in een flauw filmpje om op de zaterdagochtend te lachen, kijk dan eens naar deze parodievideo van Bad Lip Reading. Vergelijkbaar met Lucky TV hebben ze bestaande videofragmenten voorzien van andere gesproken teksten. En dat levert een hilarisch en soms wat tenenkrommend filmpje op.

Bad Lip Reading is een YouTube-kanaal dat parodievideo’s maakt van politieke toespraken, sportwedstrijden en nog veel meer. Voor het eerst nemen ze nu Apple op de hak, met een filmpje over Apple’s keynotes. Die volgen vaak een vast patroon, met Tim Cook die het product aankondigt en Craig Federighi die de technische details geeft. Ook in deze vier minuten durende video.


We zien hoe CEO Tim Cook en SVP of Software Engineering Craig Federighi een paar bizarre producten aankondigen, zoals een ‘Lickamaforbus’ gitaar, een ‘Handsome Anthony’ android en ‘Apple Wings’ snacks in de vorm van kipvleugels.

Daarbij steekt Bad Lip Reading vooral de draak met Apple’s gewoonte om superlatieven te overdrijven. De lipsynchronisatie is zo goed gedaan, dat het lijkt alsof Tim en Craig daadwerkelijk rare dingen zeggen. De ‘Apple Hole’ wordt beschreven als ‘the worlds fanciest tetra-fusion hole’ en er zit ook een ‘Garfenafuten Tuten-Jute Exiobalexis’ in, wat dat ook mag zijn. Gewoon even kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 december 2018 om 8:39
Onderwerp
Categorie
Apple
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.