Atomyzer: ideale case voor mensen met smetvrees

Kickstarter staat vol met iPhone-cases die extra handige functies bevatten. Je kunt je alleen soms afvragen hoe handig die ene bijzondere toevoeging eigenlijk is. Zo is er nu bijvoorbeeld de Atomyzer, een iPhone-hoes waarmee je water, parfum, handzeep of andere vloeistoffen kunt sprayen. Handig voor dat ene moment waarop je koste wat kost wat deodorant […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AtomyzerKickstarter staat vol met iPhone-cases die extra handige functies bevatten. Je kunt je alleen soms afvragen hoe handig die ene bijzondere toevoeging eigenlijk is. Zo is er nu bijvoorbeeld de Atomyzer, een iPhone-hoes waarmee je water, parfum, handzeep of andere vloeistoffen kunt sprayen. Handig voor dat ene moment waarop je koste wat kost wat deodorant bij de hand wil hebben, maar met geen mogelijkheid een los flesje met je mee kunt dragen? Je kunt hoe dan ook met de Atomyzer op ieder moment je handen wassen.


De makers van Atomyzer denken toch echt een vervelend probleem op te lossen. Het zou kennelijk ontzettend veel gedoe zijn om vloeistoffen met je mee te nemen. En toegegeven: het kan handig zijn om zoveel mogelijk dingen zo compact mogelijk in je broekzak mee te dragen, zodat je geen extra tas nodig hebt. Het is alleen wat suf dat iemand in onderstaande video uitgerekend een tas meedraagt terwijl ze de handigheid van de case demonstreert.

De Atomyzer lijkt sowieso wat riskant: lekt de case ook maar een beetje, dan kan de opgeslagen vloeistof de iPhone beschadigen. De makers verzekeren echter dat het gebruikte plastic stevig genoeg is om mogelijke lekkages te voorkomen.

Zie je het nut van een handzeeppompje achterin je iPhone wel in? Dan kun je de Atomyzer op Kickstarter bestellen voor 35 dollar plus 10 dollar. Ben je er vroeg bij, dan betaal je een tientje minder. Zoals bij andere Kickstarter-projecten moet het streefbedrag binnen zijn voor het project succesvol is. De norm ligt in elk geval aardig laag: de makers hebben slechts 3.000 dollar nodig.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.