Goede todo-app Swipes nu gratis en werkt handig met Evernote

Todo-app Swipes op de iPhone en iPad synchroniseert taken nu met Evernote en is volledig gratis te gebruiken. We kunnen hem aanraden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Swipes todo-app met Evernote iOSDe takenlijst Swipes voor iPhone en iPad is afgestapt van een abonnementmodel. Je kan de simpele todo-app voortaan volledig gratis gebruiken. Het is een van de wijzigingen in Swipes 2.0, de grootste update tot nu toe van de takenapp die een jaar geleden uitkwam en ons meteen beviel. De toepassing is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad en kan gratis synchroniseren met de website van Swipes. Ook kan je subtaken onder taken hangen die je per stuk kan afvinken.

De laatste grote toevoeging van Swipes 2.0 is de synchronisatie met Evernote. Als je Evernote toestemming geeft om samen te werken met Swipes, kan je notities zoeken in Evernote zoeken en die aan de taak in Swipes toevoegen. De checkmarks (invulvelden) die je in de notitie hebt staan, worden automatisch als subtaken toegevoegd in Swipes.

Swipes taken vinken iPhone Swipes todo uitstellen tot nader orde

Voorheen betaalde je 8,99 euro in Swipes om gebruik te maken van de synchronisatie met de website. Nu is de dienst volledig gratis te gebruiken. Het lijkt erop dat de app volgens de typische Silicon Valley-manier eerst een zo groot mogelijk gebruikersbestand wil bereiken voordat een verder verdienmodel wordt uitgerold. Ondanks het ontbreken van een helder verdienmodel op dit moment, kunnen we de app aanraden. Swipes werkt intuïtief en is ook ondanks de nieuwe functies, lekker overzichtelijk gebleven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:43
Categorie Apps
Onderwerpen evernote, takenlijst, todo
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.