Armstar BodyGuard: iPhone-armband met lamp, camera en stroomstoot

iPhone-(sport)armbanden zien er meestal hetzelfde uit. De BodyGuard van Armstar is totaal anders: dit is een draagbare iPhone-dock, die afkomstig lijkt uit een Batman-film. De BodyGuard is gemaakt van kevlar, met een houder en oplader voor je iPhone of iPod touch, een zaklamp, camera en een stun gun (stroomstootwapen). Word je aangevallen, dan is niet […]

armstar-iphoneiPhone-(sport)armbanden zien er meestal hetzelfde uit. De BodyGuard van Armstar is totaal anders: dit is een draagbare iPhone-dock, die afkomstig lijkt uit een Batman-film. De BodyGuard is gemaakt van kevlar, met een houder en oplader voor je iPhone of iPod touch, een zaklamp, camera en een stun gun (stroomstootwapen). Word je aangevallen, dan is niet alleen je iPhone veilig, maar ook jijzelf. Een aanvaller kun je eerst afschrikken met geluid en mocht dat niet helpen, dan kun je de elektrodes van de stun gun op de aanvaller richten.

Met een flinke stroomstoot raak je je aanvaller wel kwijt. Een dergelijke armhouder voor de iPhone is misschien meer bedoeld voor politiefunctionarissen dan voor gewone burgers. Fabrikant Armstar richt zich dan ook vooral op defensie en rechtshandhavende organisatie.

Meer info: Armstar

armstar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2011, 13:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, politie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.