Arkhippo: dikke iPhone-cases voor extra grip

Arkhippo brengt iPhone-cases op de markt, die extreem veel bescherming bieden. De cases zijn dik en geschikt om de iPhone rechtop te zetten op je dashboard.

arkhippo iphone caseVoor veel mensen is het belangrijk dat een hoesje je iPhone niet veel dikker maakt. Maar er zijn ook gevallen waarbij een dikke case best handig is. Bijvoorbeeld bij de Arkhippo-case, die bedoeld is om je iPhone te beschermen als je bijvoorbeeld kleine kinderen ermee wil laten spelen. De Arkhippo-case is in zeven verschillende kleuren leverbaar en kost 24 dollar. Door de extra dikke uitvoering heb je beter grip op de iPhone.

Naast deze Arkhippo-case brengt dezelfde fabrikant vanaf december de Arkhippo II op de markt. Ook dit is een dikke case, die de mogelijkheid biedt om het toestel rechtop te zetten, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een filmpje. Er zit een karabijnhaak bij om de iPhone te kunnen ophangen. Meer info is te vinden op Arkwhat.com. Omdat het bijna Thanksgiving is krijg je tot 25 november 20% korting op je aankoop. Internationaal verzenden is mogelijk vanaf 10 dollar.

Je kunt deze cases ook gebruiken om de iPhone op het dashboard te zetten, zoals uit onderstaand filmpje blijkt.

De fabrikant heeft ook een promofilmpje gemaakt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2010, 19:10
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.