Aqua iPhone Case: in het zwembad blijven bellen en facetimen

De Aqua iPhone Case is een beschermende case waarmee je in het zwembad gewoon kunt blijven bellen, facetimen en chatten. De witte case kost 23 euro en is waterdicht tot 1 meter.

aqua phone caseDe Britse aanbieder Firebox heeft een hoesje gemaakt waarmee je gewoon in het zwembad kunt gaan liggen. De case blijft drijven en is waterdicht, maar beschermt ook tegen zand, stof en sneeuw. Misschien ziet het er niet zo fraai uit en je hebt ook maar keuze uit één kleur: wit. Als suggestie stelt de fabrikant voor, dat je kunt facetimen in het zwembad. Je kunt er ook filmpjes mee maken onder water, bellen en onder water gebruiken tot een diepte van 1 meter. De case heeft een Perspex-skin en een rubber sluiting, die volgens de fabrikant geen water doorlaat.

aqua iphone caseHet is geschikt voor elk type uitvoering en de BlackBerry. Met een prijs van €23 ben je iets goedkoper uit dan met de onlangs gereviewde Aquapac. Het mooie van deze case is dat het scherm onder water nog steeds te gebruiken is. Onderwaterfotografen en -vidofilmers hebben er weer een optie bij.

Meer info: Firebox

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 23:06
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.