Aptdate maakt pushnotificaties voor Cydia-updates mogelijk (jailbreak)

Met Aptdate kan je notificaties ontvangen als er nieuwe Cydia-updates beschikbaar zijn. Qua werking lijkt de app veel overeen te komen met CydiaBulletin. Beide jailbreak-apps zullen binnenkort worden uitgebracht.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Aptdate maakt pushnotificaties voor Cydia-updates mogelijk (jailbreak)Om te checken of er updates beschikbaar zijn voor Cydia moet je steeds naar de app toegaan en deze verversen. Met Aptdate moet dit binnenkort tot het verleden gaan behoren. Met de jailbreaktweak kan je notificaties ontvangen als er een update voor één van de Cydia-apps is die je hebt geinstalleerd. Aptdate heeft veel weg van CydiaBulletin, net als de app van Ryan Petrich worden beide apps binnenkort verwacht.


Volgens de ontwikkelaar van Aptdate werkt de app met iedere repo die er is. Deze tweak zal over niet al te lange tijd gratis te downloaden zijn in Cydia. Wellicht dat CydiaBulletin nu ook eerder zal uitkomen aangezien de concurrentie ook niet stil zit. Ryan Petrich heeft wat vertraging opgelopen al is niet precies duidelijk waarom.

Hieronder zie je Aptdate in werking. Als je op de notificatie drukt kom je automatisch in Cydia terecht waar de desbetreffende update is binnen te halen. Heel handig als je altijd over de nieuwste versie van je apps wilt beschikken.

Aptdate is binnenkort gratis te downloaden via de repository van ModMyi.

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.