Gerucht: ‘Volgende iPhone heeft 4,6 inch retinascherm’

Geruchten wijzen er op dat Apple 4,6 inch-schermen heeft besteld bij één van zijn grote fabrikanten. Deze zouden gebruikt kunnen worden in de volgende iPhone. Het gerucht is bijzonder, omdat geen ander gerucht ooit een 4,6 inch scherm noemde.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

4 inch iPhoneApple zou 4,6 inch-Retinaschermen hebben besteld bij één van zijn grote fabrikanten. Dit stelt de Maeil Business Newspaper in een artikel dat werd aangehaald door Reuters. Het gerucht is apart: in eerdere verhalen over een mogelijk groter scherm voor de iPhone, werd er over hooguit een 4 inch scherm gesproken.

Maeil Business Newspaper haalt een anonieme bron binnen de industrie aan. Samsung en LG Electronics, twee fabrikanten die vaak displays voor Apple maken, weigeren op de geruchten te reageren.

Apple zou volgens de bron de nieuwe iPhone ergens in het tweede kwartaal van 2012 kunnen verkopen. Dit zou er op kunnen wijzen dat Apple wederom de iPhone op WWDC zal onthullen, aan het einde van dit kwartaal.

Geruchten over een groter scherm in de iPhone circuleerden vorig jaar, maar werden ontkracht toen Apple niet de iPhone 5 maar de iPhone 4S uitbracht. Het ging toen vaak over een 4 inch scherm, in plaats van het 4,6 inch scherm waar het recente gerucht over spreekt. Uit een recent onderzoek van Strategy Analytics blijkt dat veel smartphone-bezitters graag een 4 inch scherm willen.

Gezien dit tot nu toe het eerste gerucht is dat wij horen over een 4,6 inch scherm, is het waarschijnlijk belangrijk om dit gerucht met een korrel zout tot je te nemen.


Directe link naar de poll

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2013, 16:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.