iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 28 januari 2015

Stilte na de storm in Apple-land. In iCulture Vandaag daarom een bonte verzameling nieuwtjes die nu eens niet van Apple komen.

iCulture Vandaag logoStilte na de storm, vandaag in Apple-land. Na de overdonderende kwartaalcijfers en de release van iOS 8.1.3 hadden we vandaag een verzameling nieuwtjes die nu eens niet van Apple komen. Zoals een concept van de iPhone 7, de cast van de komende Steve Jobs-film en Snapchat-gebruikers zijn boos.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals lees je over de slanke Laut Huex-hoes en een iPhone-lader met auto-startkabels. Echt waar.

Meer vandaag

tumblr-iphoneApps die leuk zijn om nog even te noemen:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Laat je Guldencoins op de iPhone bewaren – een crypto-currency vergelijkbaar met Bitcoins. Afkomstig uit Nederland!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Dit geheime, sociale netwerk is voorzien van een aantal technische verbeteringen. Streams worden nu sneller geladen, en je kunt posts delen door simpelweg op een kroon te tappen.
  • Google Nieuws (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Boeken lezen op de iPhone en iPad wordt net iets makkelijker dankzij de ondersteuning van Handoff en offline toegang tot bookmarks.
  • Tumblr (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Verbeterde nofiticaties, betere ondersteuning voor wachtwoorden en betere toegankelijkheid voor mensen met een handicap. Zie foto hierboven.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 22:10
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.