Apple zoekt beveiligingsexpert voor iPhone

Apple zoekt een iPhone Security Engineer, iemand die de beveiligingsarchitectuur van de iPhone kan checken en verstand van reverse engineering heeft.

reverse engineerZin om mee te werken aan de oplossing van beveiligingsproblemen zoals het phishinglek op de iPhone? Apple zoekt nog een iPhone Security Expert, die op het hoofdkwartier in Cupertino fulltime aan de slag kan. De vacature geeft aan dat iemand nodig is die de beveiligingsarchitectuur van de iPhone kan checken en verstand van reverse engineering heeft.

Je gaat bezig met risico-analyse van security-dreigingen, gaat proof-of-concept-aanvallen uitvoeren en bedenkt nieuwe manieren om de beveiliging te verbeteren zonder dat de interface van de iPhone ingewikkelder wordt. Eigenlijk dus iemand die zelf ook een hacker is (geweest). Een bachelor degree in informatica, ervaring met besturingssystemen en beveiligingstools, betrokkenheid bij reverse engineering en security-communities en enige ‘blootstelling’ aan Mac OS X als eindgebruiker, beheerder of ontwikkelaar is vereist.

Je kunt de vacature hier bekijken: iPhone Security Engineer

Via: Mac NN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2008, 22:04
Categorie Apple
Onderwerpen beveiliging, security, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.