Mobistar verkocht al duizenden tot wel 400.000 iPhones

Mobistar zegt op de eerste dag 4.000 en daarna duizenden iPhones verkocht te hebben. Maar volgens Forbes zijn het 400.000 stuks.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Benoit scheenHoeveel iPhones Mobistar inmiddels heeft verkocht willen ze niet zeggen. Forbes schrijft dat ze al 400.000 stuks (!) hebben verkocht, maar we hechten toch iets meer waarde aan de cijfers van Het Laatste Nieuws: 4.000 iPhones tijdens de openingsdag en nog eens enkele duizenden daarna. Dat vertelde Mobistar tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers.

“Sinds de lancering zijn er op de eerste dag 4.000 iPhones verkocht en nog eens verschillende duizenden nadien”, zegt Benoît Scheen, gedelegeerd bestuurder van het bedrijf. “We registreren zeer goede verkoopvolumes die een positieve invloed hebben op ons omzetcijfer”. Mobistar kan nog niet aan de vraag voldoen; er is te weinig voorraad. “We krijgen regelmatig nieuwe leveringen binnen, maar de vraag blijft hoger dan het aanbod”, aldus Scheen. “De leveringen hangen af van de productiecapaciteit van Apple.” De voorraadproblemen moeten tegen het eind van de zomer opgelost zijn. Ook ging Scheen nog even in op de 3G-abonnementen die Mobistar verkoopt: klanten zijn daartoe niet verplicht maar laten zich in de winkel wel daartoe ompraten verleiden, beweert Scheen.

Via: HLN en Forbes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:32
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.