Apple: ‘We werken non-stop aan verbeteringen voor Apple Maps’

Apple zei tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers een aantal verbeteringen te hebben gemaakt in Apple Maps, en non-stop aan de dienst te werken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple MapsApple’s CFO Peter Oppenheimer zei gisteren tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers dat er inmiddels een aantal fixes zijn gemaakt in Apple Maps. Ook wordt er non-stop gewerkt aan fixes. Dit is in lijn met een eerder bericht van Apple, waarin werd beloofd dat de nieuwe kaartendienst beter zal worden naarmate hij door meer mensen wordt gebruikt. We zagen eerder deze maand ook al dat er een aantal verbeteringen zijn gemaakt. De dienst kwam vlak na de verschijning van iOS 6 onder vuur te liggen, omdat veel van de kaarten foute of gebrekkige informatie toonden.

Oppenheimer zei tijdens de presentatie het volgende:

We hebben een aantal verbeteringen in Maps aangebracht in de afgelopen maanden en zullen non-stop werken totdat Maps aan onze hoge normen voldoet.

Niet alleen ontbrak er bepaalde informatie op kaarten, de 3D-versies van bepaalde steden waren ook niet altijd perfect, waardoor bijvoorbeeld de Eiffeltoren en het vrijheidsbeeld plat op de grond leken te liggen.

Tim Cook bood zijn excuses eerder al aan voor de kwaliteit van Apple Maps. Dit leidde er zelfs toe dat Apple kaarten-applicaties van derden aanraadde, in een speciaal overzicht in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 0:00
Categorie iOS
Onderwerpen apple kaarten, apple maps, google maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.