Apple TV Tech Talks

Apple TV Tech Talks nu online te bekijken

Apple heeft de video's van Apple TV Tech Talks online gezet. Ze zijn door iedereen gratis te bekijken en leggen uit hoe je een tvOS-app maakt.

Ben je ontwikkelaar en was je niet in staat om naar de Apple TV Tech Talks te reizen? Dan kun je de opnames nu op video bekijken, zodat je nog betere tvOS-apps kunt maken. Apple bracht de videoserie vannacht uit en stelde ontwikkelaar per mail op de hoogte.

Apple TV Tech Talks

Apple TV Tech Talks: 11 sessies op video

In de serie video’s krijg je een goed beeld wat er bij het maken van tvOS-apps aan te pas komt. Apple behandelt de onderliggende SDK en al het overige materiaal waar je gebruik van kunt maken. Ook geven ze tips en delen ze ervaringen, die voor tvOS-apps van pas komen.

Iedereen kan de sessies trouwens bekijken, want ze staan op deze pagina, zonder dat je hoeft in te loggen. De sessies hebben namen als ‘Designing for Apple TV’ en ‘Siri Remote and Game Controllers’. Afhankelijk van de insteek van jouw geplande tvOS-app kun je één of meer sessies bekijken. De wat meer technische sessies zoals TVLMKit zou je kunnen overslaan als je beginner bent.

Elk duurt ongeveer een halfuur, dus je moet er zo’n 5,5 uur voor uittrekken. Tech Talks zijn sessies voor ontwikkelaars die Apple op onregelmatige momenten organiseert. Ze zijn bedoeld om ontwikkelaars snel op weg te helpen op een nieuw platform.

Hier kun je kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2016, 8:29
Categorie Achtergrond
Onderwerp developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.