iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Apple-topman: ‘iPhone-verkoop in Europa kan beter’

Apple-topman Pascal Cagni is van mening dat Apple met de verkoop van iPhones in Europa veel beter zou kunnen presteren. Ondertussen zit Carphone Warehouse zonder iPhone-voorraad en zijn er nieuwe geruchten over de iPhone in België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pascal CagniApple’s Europese topman Pascal Cagni denkt dat Apple beter zou kunnen presteren bij het verkopen van de iPhone in Europa dan het tot nu toe heeft gedaan. Cagni is algemeen manager voor EMEA en deed zijn uitspraken in de Franse krant Les Echos. Volgens Cagni is Apple van plan om de distributie van de iPhone in andere Europese landen uit te breiden, maar hij weigerde aan te geven welke landen dit zijn. Volgens Macworld staat de iPhone op het punt om in Nederland, België, Spanje, Italië en andere Europese landen gelanceerd te worden.

Het kan echter zijn, dat Macworld zich daarbij voor Nederland baseert op een geruchtenstroom die achteraf niet waar bleek te zijn. Op internet circuleren de afgelopen dagen weer berichten dat de iPhone binnenkort ook in België te koop is via de drie mobiele operators Proximus, Mobistar en BASE. Maar ook dat nieuws zou wel eens gebaseerd kunnen zijn op hardnekkige geruchten die afgelopen maart ook al opdoken.

Gelukkig is er ook nog nieuws dat wél door de betrokken bedrijven wordt bevestigd. Carphone Warehouse liet weten dat alle 8GB iPhones op dit moment uitverkocht zijn. De prijsverlaging leidde tot een “fenomenale respons” met als gevolg dat de voorraden op zijn, net op het moment dat de Amerikaanse Apple Stores weer over hun voorraadproblemen heen lijken. Carphone Warehouse waarschuwt echter dat ze op dit moment geen nieuwe voorraad verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:21
Categorieën Achtergrond, Providers
Onderwerpen apple, belgische apps, europa, geruchten, nederlandse apps, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.