Apple stelt iPad al beschikbaar aan select groepje ontwikkelaars

De iPad is al bij diverse ontwikkelaars uitgezet. Ze moeten echter wel wat maatregelen nemen, zoals het vastmaken van de iPad aan een fysiek object en een 10 pagina's tellend document ondertekenen.

ipad appsVolgens Bloomberg heeft een select groepje ontwikkelaars al de mogelijkheid gekregen om de iPad te gebruiken. Ze kunnen daarmee hun applicaties bouwen en testen, zodat deze op 3 april gelijktijdig met de iPad gelanceerd kunnen worden. Nu zijn ontwikkelaars nog aangewezen op de SDK, waarmee je alleen in de simulator kunt testen of een applicatie werkt. De ontwikkelaars moeten wel een 10 pagina’s tellende overeenkomst tekenen. Ook moeten ze bepaalde maatregelen nemen: de iPad mag bijvoorbeeld alleen in een geïsoleerde kamer met verduisterde ramen worden gebruikt.

Om te voorkomen dat iemand met de iPad aan de haal gaat, moet de iPad worden vastgemaakt aan fysiek object. Pas als de ontwikkelaars foto’s van de situatie hebben gemaakt, waaruit blijkt dat ze aan deze voorwaarden kunnen voldoen, krijgen ze de beschikking over een iPad. Bij de Wall Street Journal was eerder al sprake van een iPad, die achter slot en grendel werd bewaard. De sleutel van de kluis moest elke avond aan Apple worden teruggegeven, om te voorkomen dat iemand de iPad ‘s avonds mee naar huis zou kunnen nemen om aan vrienden te laten zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 16:57
Categorie Apps
Onderwerpen ipad, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.