Apple publiceert schematische tekeningen iPad mini en iPad 4

Apple heeft schematische tekeningen van de iPad mini en iPad vierde generatie vrijgegeven. Ze zijn bedoeld voor accessoiremakers die hoesjes voor iPad mini en iPad 4 willen maken.

iPad mini iconApple heeft schematische tekeningen vrijgegeven van de iPad mini en iPad vierde generatie. Deze zijn bedoeld voor accessoiremakers die bijvoorbeeld een hoes willen maken voor de nieuwe iPads. Door de richtlijnen in de afbeeldingen te volgen, voorkomen fabrikanten dat ze bijvoorbeeld de antennes van de iPads blokkeren. Dit is niet de eerste keer dat Apple dergelijke afbeeldingen laat zien: we zagen onlangs nog hetzelfde gebeuren bij de iPhone 5 en nieuwe iPods.

Hoewel de schematische tekening van de iPad vierde generatie grotendeels gelijk lijkt aan die van de vorige iPad, biedt die van de iPad mini wel veel nieuwe informatie. Zo laat de afbeelding zien hoe groot bepaalde delen van de iPad mini precies zijn. Case-makers wordt verzocht om de bovenkant van de iPad mini niet te blokkeren met metaal. Hier zitten net als bij vorige iPads de draadloze ontvangers bij het 3G-model, waardoor bijvoorbeeld het 3G-signaal verslechterd kan worden. Verder maakt Apple geen bijzondere kanttekeningen voor fabrikanten.

Schematische tekening iPad mini

iPad mini schematische tekening

Schematische tekening iPad vierde generatie

iPad vierde generatie schematische tekening

Meer informatie: Designing Caes for iPod, iPhone and iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2012, 12:47
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad, ipad 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.