Apple Store Oberhausen geopend: dichtstbijzijnde Apple Store voor Nederland

In Oberhausen is vandaag de vierde Duitse Apple Store open gegaan. Het is de Apple Store die het dichtst bij Nederland is gevestigd en is vooral voor mensen in Oost- en Zuid-Nederland interessant.

apple store centroApple-fans in het oosten van het land hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om naar een echte Apple Store te gaan. Tot nu toe moest je in Parijs, Londen of Hamburg zijn voor de dichtstbijzijnde Apple Store, maar met de komst van een officiële winkel in Oberhausen kun je vanuit Venlo in een halfuurtje ter plaatse zijn. Vanuit Nijmegen of Eindhoven is het een uur rijden. De Apple Store in Oberhausen is gevestigd in CentrO, een van de grootste winkel- en uitgaanscentra van Europa. Vandaag werden wereldwijd nog zes andere Apple Stores geopend, onder andere in Frankrijk en Engeland.

In Duitsland waren al drie officiële Apple Stores: in Hamburg, München en Frankfurt. Ze zijn soms nauwelijks te onderscheiden van de APR’s (onafhankelijke dealers), die zoveel mogelijk dezelfde inrichting en uitstraling proberen te realiseren. De website iPhone-notes heeft een serie foto’s gemaakt van de opening.

De nieuwe Apple-winkel is te vinden in:
CentrO Oberhausen
Centroallee 147
46047 Oberhausen

De andere nieuwe Apple Stores die vandaag open gingen zijn te vinden in Vélizy-Villacoublay, tussen Parijs en Versailles. In Engeland kwam een nieuwe winkel in het MetroCentre-winkelcentrum in Gateshead, een paar kilometer verwijderd van een al bestaande Apple Store Newcastle upon Tyne. Ook in Shanghai (China) en in Bergamo (Italië) gingen nieuwe Apple Stores open.

apple store oberhausen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2010, 17:00
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.