Apple maakt ruimte voor iPhone-supportmedewerkers

Apple gaat in Austin (Texas) een nieuw gebouw neerzetten om supportmedewerkers voor de iPhone te huisvesten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple campusApple was in Cupertino al flink aan het uitbreiden. Nu gaan ze ook in Austin (Texas) nog een extra gebouw van 7.400 vierkante meter neerzetten, waarschijnlijk om helpdeskmedewerkers voor technische support voor de iPhone onder te brengen. In de lokale kranten hebben de afgelopen tijd heel wat vacatures voor supportmedewerkers gestaan.


Eigenlijk is het maar een kleine uitbreiding, want Apple heeft in Austin al 25.500 vierkante meters gehuurd. Voor de liefhebbers van geektours: je vindt het nieuwe pand straks aan 12565 Riata Vista Circle in Austin. Nu is er nog een veldje met struiken en bomen te zien. Het gebouw wordt twee verdiepingen hoog en de bouw zal deze zomer nog beginnen, als de stad toestemming geeft. Een woordvoerster van Apple wilde niet zeggen hoeveel mensen er in Austin aan het werk zijn en of er ook lokaal personeel wordt geworven.

Het hoofdkwartier in Cupertino is natuurlijk ook op Google Maps te vinden. In Cupertino schijnt Apple al de grootste belastingbetaler te zijn. Jobs verscheen in een vergadering van de gemeenteraad om te verkondigen dat hij “elk gebouw dat in Cupertino te vinden is” al heeft opgekocht. Het geld dat de gemeente hiermee verdiend gaat voor een deel op aan een prachtige openbare bibliotheek die ze aan het bouwen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:51
Categorie Apple
Onderwerpen helpdesk, support
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.