Apple gaat van start met iPhone Tech Talks

Apple gaat speciale ontwikkelaarsbijeenkomsten voor de iPhone organiseren. De iPhone Tech Talk-tour bezoekt in augustus vier grote steden in de VS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ADC loginOntwikkelaars die web 2.0-applicaties voor de iPhone kunnen maken, kunnen terecht op de vijfdaagse iPhone Tech Talks. Dit zijn bijeenkomsten in de vier grote Amerikaanse steden, die in augustus plaatsvinden. Het gaat op 2 augustus van start in Los Angeles.


In Los Angeles kun je terecht in het Marriott Hotel. Daarna is blijkbaar nogal wat tijd nodig om te evalueren, want pas op 24 augustus is de volgende bijeenkomst, in het Westin Hotel in San Francisco.

Het Allerton Hotel in Chicago volgt op de 28e augustus en tenslotte het American Conference Center in New York City (30 en 31 augustus). De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor ontwikkelaars die lid zijn van de Apple Developer Connection. Het doel is om ontwikkelaars te helpen om hun applicaties (beter gezegd: websites) aan te passen voor gebruik op de iPhone. De inschrijving is inmiddels geopend. Wie er niet bij aanwezig kan zijn, vindt op de website van Apple ook wat informatie over applicaties maken voor de iPhone.

Vorige maand hadden ontwikkelaars al een eigen evenement georganiseerd: het iPhone Developers Camp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:22
Categorie Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.