Apple introduceert nieuwe iPod shuffle met spraakfunctie

Apple heeft omverwacht een nieuwe generatie iPod shuffle uitgebracht. De nieuwe iPod shuffle heeft een dubbel zo grote capaciteit, is kleiner dan z'n voorganger en kost 75 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipod shuffleHet heeft niets met de iPhone te maken, maar toch willen we het even melden: Apple heeft onverwacht een nieuwe generatie iPod shuffle uitgebracht. De nieuwe iPod shuffle heeft een grotere capaciteit en is kleiner dan z’n voorganger. Knoppen ontbreken, want de iPod shuffle is volledig te bedienen met de knoppen van de oordopjes. Spraaktechnologie zorgt ervoor dat je voorgelezen kunt krijgen welk nummer van welke artiest wordt afgespeeld. Dit kan in meerdere talen, waaronder Nederlands.

Er zijn slechts twee kleuren: zilver en zwart, beide met een capaciteit van 4GB voor het opslaan van 1000 muzieknummers. De iPod shuffle kost 75 euro en is binnen vijf werkdagen leverbaar via de online Apple Store. De tweede generatie iPod shuffle is nog steeds verkrijgbaar: die heeft een capaciteit van 1GB en kost 45 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2009, 15:49
Categorie iDevices
Onderwerpen ipod, shuffle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.