Apple Hi-Fi speaker

Apple heeft plannen voor volgende generatie boombox

Apple heeft patent aangevraagd voor de iPod Boombox. Die vertoont opvallende overeenkomsten met het inmiddels van de markt gehaalde Apple Hi-Fi speakersysteem.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPod boomboxDe Apple Hi-Fi was Apple’s poging om iets toe te voegen aan de eindeloze collectie iPod-speakers, -docks en -boomboxes die al op de markt zijn. Of het een succes was? Apple haalde de zwaargewicht speaker na verloop van tijd stilletjes weer van de markt.
Een patent dat nu is gepubliceerd, wekt de indruk dat Apple een nieuwe variant van deze Hi-Fi wil ontwikkelen. Het patent spreekt over een iPod Boombox, die je ongetwijfeld ook in combinatie met de iPhone kunt gebruiken.

Apple Hi-Fi speaker

Veel verschil met het oude Apple Hi-Fi speakersysteem is echter niet te zien. Bovenop zit een dock waarop je de iPod of iPhone kunt plaatsen. Er zit ook een Apple Remote bij om vanaf de bank je muziek te bedienen en een indicatorlampje geeft de huidige status weer. Aan de voorzijde zit een rechthoekig vak met nummer 188, waarbij het zou kunnen gaan om een ingebouwd lcd-schermpje zodat je mogelijk ook films kunt kijken via de boombox.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2017, 13:07
Categorie Accessoires
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.