Gejailbreakte iPhone in Wired top 10 voor 2007

Wired heeft de iPhone aangewezen als beste gadget van 2007. Maar alleen na een jailbreak, als de volle rijkdom van third party applicaties tot je beschikking staat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WiredDe iPhone is inmiddels al op diverse jaarlijstjes verschenen: meestal als beste, innovatiefste of meest verrassende nieuwkomer van 2007, maar soms ook als teleurstelling of overmatig gehypt product. Wired heeft de iPhone ook in de top 10 van favoriete gadgets van 2007 gezet, maar alleen als ‘ie met een jailbreak geschikt is gemaakt voor applicaties van derden.

De iPhone eindigde bovenaan de top 10, voor de Olympus E510, de Archos 705 Wi-Fi en de Olevia 747i (een tv-toestel). Andere mobiele telefoons staan niet in de lijst, maar wel vinden we de internettablet Nokia N810, de Amazon Kindle en de 2e generatie Zune verderop in de ranglijst die de indruk geeft van een wat merkwaardig bijeengesprokkelde collectie.

Nog even waarom de iPhone alleen in jailbreak-variant een prijs wint: volgens Wired kent de iPhone standaard nogal wat beperkingen. Na een jailbreak staat een uitgebreide verzameling applicaties te wachten, waaronder retro game-emulators en PIM-applicaties. Wachten tot februari heeft geen zin: alles wat je zoekt is nu al verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:46
Categorie Jailbreak
Onderwerp wired

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.