Apple geeft uitleg over Hotmail op iPhone

Apple legt in een nieuw Knowledgebase-artikel uit hoe je MSN-, Live- en Hotmail-accounts werkend krijgt in de applicatie Mail op de iPhone en iPod touch.

Windows Live Hotmail - LogoEén van onze meestgelezen artikelen van de afgelopen weken was de tip hoe je MSN/Live Hotmail op de iPhone werkend krijgt. We kregen er via het contactformulier heel wat vragen over. Als je onze uitleg niet duidelijk genoeg vond, kun je nu ook bij Apple terecht om te ontdekken hoe je toegang tot POP3-accounts krijgt zonder een Windows Live Hotmail Plus-abonnement of MSN Premium af te sluiten.

Sinds kort ondersteunen de e-mailaccounts van Windows Live, Hotmail en MSN namelijk standaard al POP3. In een Knowledgebase-artikel legt Apple uit hoe de e-maildienst werkend te krijgen is in de applicatie Mail op de iPhone en iPod touch. Het werkt in Nederland, Duitsland, Italië, de VS, Spanje, Canada, Frankrijk, Japen, UK, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Helaas, België staat niet in het lijstje, maar Microsoft is bezig om POP3 ook in andere landen werkend te krijgen.

Meer info: Hotmail op de iPhone (Apple Knowledgebase)
Onze uitleg: Windows Live Hotmail krijgt POP3-ondersteuning: makkelijker Hotmail op de iPhone ontvangen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2009, 17:00
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, msn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.