Apple gaat zakelijk gebruik iPhone en iPad meer benadrukken

Apple heeft een pagina met zakelijke informatie over de iPhone geopend. In allerlei organisaties is de iPhone te gebruiken, dankzij apps en iOS-functies.

zakelijk iphone gebruikApple had altijd al een pagina over het gebruik van de iPhone en iPad in het bedrijfsleven. Het bevatte een aantal profielen van bedrijven die succesvol waren geweest. Die pagina bestaat nog steeds, maar Apple heeft het flink uitgebreid met allerlei informatie over het gebruik van iOS in het bedrijfsleven. Er zijn aparte pagina’s over de iPhone en iPad, die weer doorlinken naar een stuk of tien vervolgpagina’s over onderwerpen als apps en integratie in bestaande IT.

Ook afspraken plannen, reizen zonder zware laptop en het beheren van projecten komen aan de orde. Alles wordt toegelicht met verwijzing naar geschikte apps en functies die standaard al in iOS zitten, zoals ondersteuning voor Exchange en beveiligingsfuncties.

De pagina met profielen van bedrijven gaat onder andere over de Spaanse bank BBVA, kajakbouwer Jackson Kayak, de politie van Redlands en bouwmarkt Lowe’s. Uit recente cijfers van onderzoeksbureau’s blijkt dat BlackBerry niet meer de standaard keuze is in veel bedrijven.

iphone zakelijkBedrijven komen er langzamerhand achter dat iOS ook veel zakelijke voorzieningen heeft, zoals beheer mogelijkheden op afstand en de mogelijkheid om apps in bulk te kopen via het App Store Volume Purchasing Program. Je kunt ook apps uitbrengen, zonder ze in de App Store te publiceren. Dit en meer wil Apple duidelijk maken aan de klanten, zodat er ook ‘op de zaak’ vaker iPhones worden aangeschaft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2012, 10:49
Categorie Apple
Onderwerp Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.