KEES: Nederlandse 3D-case voor je iPhone

KEES is een Nederlandse aanbieder van 3D iPhone-hoesjes. Bij KEES kies je zelf een achtergrondpatroon, afbeelding, een tekst aan de zijkant en een kleur.

kees hoesjeKortgeleden schreven we op iPhoneclub over de ‘3D-cases’ van FutureFunk. Maar wat is 3D? De nieuwe hoesjes van KEES verdienen wat ons betreft nog veel meer de naam 3D, want ze bestaan uit een 3D-structuur en zijn gemaakt met de nieuwste 3D-printtechnologie. De case wordt uit meerdere laagjes opgebouwd, zodat heel veel detail gerealiseerd kan worden. KEES, een grappige variant op het woord ‘case’ is Nederlands en levert momenteel alleen cases voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Andere modellen zullen in de toekomst worden aangeboden.

Je begint met het kiezen van een van de drie randen. Daarna kies je een patroontje, bijvoorbeeld een honingraatpatroon, iets met bootjes of willekeurige vakjes. Vervolgens kun je ook nog een illustratie kiezen, bijvoorbeeld een bloem of een fiets. Je kiest de kleur (wit, zwart, rood, grijs, roze of twee kleuren blauw) en voegt eventueel nog wat tekst toe. Het enige wat je nu nog moet aangeven, is of er een gaatje moet worden gemaakt, zodat het Apple-logo achterop je iPhone nog volledig zichtbaar is. Je rekent 37,50 euro af en een paar dagen later ligt je gepersonaliseerde case met je naam op de zijkant zomaar op de deurmat. De witte case kan je gewoon in de afwasmachine stoppen, de gekleurde varianten moet je voorzichtig wassen met water en zeep.

Meer info: KEES

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2012, 17:03
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.