Apple brengt iOS 4.1 beta 2 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 4.1 beta 2 uitgebracht voor ontwikkelaars. In deze update is een probleem met de nabijheidssensor opgelost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios4 beta2Apple heeft iOS 4.1 beta 2 voor ontwikkelaars uitgebracht. Het gaat om buildnummer 8B509b, beschikbaar gesteld in distributies voor iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, tweede en derde generatie iPod touch. Het lijkt erop dat in deze update het probleem met de nabijheidssensor (proximity sensor) is opgelost, waarvan gebruikers last hadden. De telefoon schakelde daarbij niet automatisch het scherm uit als gebruikers wilden bellen. Daardoor duwden ze met hun oor of wang ongewenst op knoppen, waardoor het gesprek werd verbroken of in de wacht werd gezet.

Steve Jobs benoemde het probleem twee weken geleden in een persconferentie en vertelde dat er aan werd gewerkt. In de eerste betaversie van iOS 4.1 zaten wat meer vernieuwingen, zoals een nieuwe versie van Game Center, wijzigingen in de camera-applicatie, nieuwe modemfirmware (02.07.01) en de mogelijkheid om FaceTime-nummers toe te voegen als favoriete contactpersonen.

Apple raadt aan om iOS 4.1 beta 2 alleen te installeren op toestellen die bedoeld zijn om te betatesten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2010, 11:18
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen ios 3, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.